McLaren: “Berichten over vertrek Mansour Ojjeh zijn pure speculatie”

Het McLaren F1 team heeft gereageerd op wat het zelf omschrijft als “misleidende berichtgeving” over Mansour Ojjeh.


Volgens berichtgeving van het Britse ‘Independent’ zou uit documenten blijken dat Mansour Ojjeh sinds 26 juli geen deel meer uitmaakt van de raad van bestuurd bij McLaren. Zoiets zou als een shock ervaren kunnen worden want Mansour Ojjeh is al zo’n 35 jaar gelinkt aan McLaren.

Bij McLaren reageren ze normaal niet altijd op geruchten maar in dit geval zal McLaren zich daadwerkelijk genoodzaakt om te reageren.

“Het verhaal in het Britse Independent, gebracht door Christian Sylt is volledig misleidend,” aldus McLaren, dat eveneens liet weten dat het voorafgaand aan de publicatie van het artikel niet werd gecontacteerd om na te gaan of de berichtgeving correct was.

“Mansour Ojjeh heeft ons niet verlaten en blijft directeur van de McLaren Groep, hij is de tweede grootste aandeelhouder en een volledig toegewijd lid van het Executive Committee van McLaren.”

McLaren benadrukte nogmaals dat er een vereenvoudiging van de structuur van McLaren plaatsvindt. Als niet-uitvoerend directeur werd Mansour Ojjeh net als enkele andere bestuurders uit enkele stukken verwijderd maar hij blijft wel naam betrokken bij het moederbedrijf boven het McLaren F1 team, de McLaren Groep.

“Er is in de praktijk dus niet veranderd, er werd enkel beslist om ons proces te vereenvoudigen en efficiënter te maken,” aldus McLaren.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen