McLaren heeft bijna nieuwe titelsponsor

We zijn reeds vier races ver in het nieuwe F1-seizoen maar McLaren heeft nog steeds geen nieuwe titelsponsor, maar daar zou weldra verandering in komen.
image
McLaren kondigde tijdens de voorbije winter aan dat het waarschijnlijk tegen de presentatie van haar nieuwe wagen ook haar nieuwe titelsponsor zou aankondigen. Kort voor de presentatie kwam het daarop echter terug en zei de renstal dat het nog geen opvolger voor Vodafone zou aankondigen.

Ondertussen werden de wintertests afgewerkt in een neutrale livery maar ook tegen de eerste race van het nieuwe seizoen viel er nog geen nieuwe titelsponsor op de MP4-29 te bespeuren. McLaren werkte de eerste vier races telkens af met logo’s van één van haar sponsors op de sidepods en de achtervleugel. Tijdens de eerste race van het nieuwe seizoen stond Mobil 1 in de kijker en daarna volgden nog enkele andere logo’s van sponsors, afhankelijk van waar de F1-race plaatsvond.

Maar nu zou er eindelijk een doorbraak zijn, dat liet Eric Boullier tijdens een telefonische persconferentie weten. Volgens Boullier zou Ron Dennis in een vergevorderd stadium zitten met een mogelijke hoofdsponsor, al is uiteraard alles pas zeker wanneer het contract getekend is.

“Zolang er nog geen handtekeningen onder een definitief contract zijn gezet, kan ik hier verder ook nog niets over zeggen. Zolang dit nog niet gebeurd is, gaan we verder met wat we tot dusver hebben gedaan,” aldus Boullier.

En daarmee bedoelt Boullier uiteraard de logo’s van één van de bestaande sponsors op de sidepods en achtervleugel plaatsen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}