McLaren moet vroeger dan gepland stoppen

Vandaag is de derde testdag op het circuit van Jerez aan de gang. De voorbije twee dagen liep het niet vlot voor McLaren-Honda. Vandaag moest het team halverwege de testdag de strijd staken. Geen goed nieuws dus voor het Brits-Japanse team.
image
De derde testdag op het circuit van Jerez de la Frontera begon nochtans erg goed voor McLaren-Honda. Fernando Alonso mocht opnieuw plaatsnemen aan het stuur. De Spanjaard kon 32 ronden rijden met de nieuwe bolide. Een hele verbetering met de 12 ronden dat het team bijeen sprokkelde de afgelopen twee testdagen. Maar McLaren-Honda moest de strijd staken toen het te maken kreeg met technische problemen.

Via Twitter liet het team het volgende weten: “We verliezen waterdruk en moeten de power unit weghalen om alles te inspecteren. We kunnen alles op tijd vervangen voor morgen. Fernando ontdekte het probleem tijdens een outlap, dus het was snel te vinden.”

De pech blijft dus opstapelen voor McLaren-Honda. Hopelijk kan het morgen terug aan het werk en een mooi aantal ronden rijden.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}