“McLaren nog ver verwijderd van mogelijke zege”

Het team van McLaren kende geen al te beste seizoenstart, al presteert het beter dan grote rivaal Ferrari. Dit weekend werd opnieuw een stap voorwaarts gezet met een vijfde tijd voor Hamilton tijdens de Kwalificatie. Toch is McLaren nog ver verwijderd van de strijd voor de overwinning.
Dat weet ook Martin Whitmarsh, teamsbaas bij McLaren. Volgens Whitmarsh gaat McLaren er inderdaad op vooruit maar kan het nog lang duren alvorens McLaren zoals vorig jaar opnieuw voor de zeges kan strijden.

“We bevinden ons momenteel niet in de positie om een race te winnen,” aldus Whitmarsh. “We toonden echter wel dat we een goed raceteam zijn. Tijdens de eerste drie races hebben we alsnog punten gescoord, dit terwijl de omstandigheden vaak zeer moeilijk waren en we een wagen hadden die niet snel genoeg was.”

Whitmarsh benadrukt dat de McLaren iedere race sneller is en dat het een update heeft voor de wagen in Barcelona. Toch weet ook Whitmarsh niet echt wat dat voor resultaat dat zal geven in de rangorde, aangezien veel teams voor de GP van Spanje een update van de wagen zullen klaarhebben.

“Of we een race zullen winnen valt nog af te wachten, maar het zou niet juist zijn om na de vierde race al op te geven,” besluit Whitmarsh.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023