McLaren-personeel dat in quarantaine zat keert terug uit Australië

Goed nieuws van bij het McLaren F1-team: de personeelsleden die in quarantaine zaten in Australië keren deze week terug naar huis.


Voorafgaand aan het begin van het raceweekend in Australië bleek een teamlid van McLaren besmet met het coronavirus. Het was de voorbode van een afgelasting van het raceweekend.

Uiteindelijk gingen nog eens veertien teamleden van het McLaren F1 team in zelfisolatie in Melbourne. die periode van veertien dagen zelfisolatie loopt deze week af en de teamleden zullen nu terugkeren naar Groot-Brittannië.

Enkele teamleden, waaronder Andreas Seidl, bleven vrijwillig in Australië om de teamleden moreel te steunen. Volgens Seidl gaat het goed met de betrokken personeelsleden.

“Het gaat goed met hen, ik ben enkele dagen langer gebleven en nu zijn er nog enkele senior teamleden aanwezig,” vertelde Seidl op dinsdag.

“Al de teamleden die uit voorzorg getest zijn werden negatief bevonden en dat is geweldig nieuws. De medewerker die besmet was voelt zich ondertussen opnieuw goed en we kijken er naar uit om deze week iedereen opnieuw te verwelkomen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Neem deel aan het GP van Rusland-spel: prijzenpot van minstens 500 euro !!!

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021