McLaren: “Samen met Ricciardo een nieuwe stap vooruit zetten”

McLaren-baas Zak Brown is erg blij met de komst van Daniel Ricciardo. Volgens Brown zal Ricciardo met zijn ervaring en enthousiasme een nieuwe wind doen waaien bij McLaren.


In 2019 scheelde het niet veel of Ricciardo had de overstap van Red Bull naar McLaren gemaakt. Ricciardo opteerde toen voor een miljoenencontract bij Renault maar na twee seizoenen houdt de immer goedlachse Australiër het daar voor bekeken om zijn geluk bij McLaren te gaan beproeven.

“Met Daniel Ricciardo zetten we een nieuwe stap in onze plannen voor de lange termijn. Hij zal naast Lando een opwindende en nieuwe wind brengen in ons team,” vertelt McLaren-baas Zak Brown naar aanleiding van de bevestiging dat Ricciardo vanaf 2021 voor McLaren zal racen.

“Het is goed nieuws voor ons team, onze partners en uiteraard ook voor onze fans.”

Brown bedankte vervolgens ook Carlos Sainz die er vorig jaar mee voor zorgde dat McLaren als vierde in het constructeurkampioenschap eindigde. Sainz behaalde vorig jaar ook de eerste podiumplaats voor McLaren in jaren.

“Ik wil tot slot Carlos bedanken voor het uitstekende werk dat hij verricht heeft terwijl hij voor McLaren reed. Hij hielp ons vooruitgang te boeken tijdens onze weg opnieuw naar de top. Hij is een echte teamspeler en ik wens hem het beste voor de toekomst”.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print