McLaren vanaf 2015 zonder Johnnie Walker?

De povere resultaten van McLaren tijdens de laatste twee seizoen lijken hun tol te eisen.

Nadat Vodafone vorig jaar haar sponsering stopzette, zou nu ook Johnnie Walker vanaf volgend jaar niet meer te zien zijn op de zilvergrijze bolides.

Reden hiervoor is dat F1-paus Bernie Ecclestone een deal zou gesloten hebben met het whiskymerk. Hierdoor wordt Johnnie Walker de officiële F1-whisky. McLaren spreekt de berichten echter tegen:

“De verhalen in de krant zijn verkeerd, Johnnie Walker blijft een gewaardeerde en loyale sponsor van McLaren. Hun logo zal ook in 2015 op onze auto prijken,” aldus een woordvoerder van McLaren.

De geruchten ontstonden toen Speed Week vroeg aan Bernie Ecclestone hoe die erin slaagde om grote sponsors te strikken en die antwoorde: “De teams hebben ook geweldige sponsors. Johnnie Walker heeft een team gesponsord.”

McLaren verloor recent ook nog Hugo Boss als sponsor dat met Mercedes een deal gesloten heeft. Het ziet er dus naar uit dat McLaren dringend weer de successen van weleer moet behalen. In alle races van het seizoen 2013 en het huidige seizoen haalden ze nog maar twee keer het podium, dit was in Australië dit jaar toen Magnussen en Button respectievelijk tweede en derde werden.

Geschreven door Boye Buyens
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print