McLaren: “Vandoorne zal alleen nog maar beter worden”

McLaren-CEO Zak Brown laat weten dat hij er alle vertrouwen in heeft dat Stoffel Vandoorne de stijgende lijn die we gedurende 2017 konden opmerken zal verderzetten in de toekomst.

De F1-carrière van Vandoorne kende een beetje een aarzelende start. Onze landgenoot moest zijn debuut maken bij een topteam in crisis maar de kloof met zijn teamgenoot Fernando Alonso was tijdens de eerste races van het seizoen soms aanzienlijk te noemen.

Naarmate het seizoen vorderde zagen we Vandoorne terugvechten en tegen het einde van 2017 mogen we zonder blikken of blozen stellen dat hij de evenknie was van de Spaanse ex-wereldkampioen.

Dat is ook niet onopgemerkt voorbij gegaan bij McLaren-CEO Zak Brown. De Amerikaan geeft te kennen dat hij met het oog op de toekomst het volste vertrouwen heeft in onze landgenoot.

“Stoffel is een uitstekende rijder,” aldus Brown. “Hij heeft een zeer moeilijk debuutjaar achter de rug met Fernando Alonso als teamgenoot en een heel onbetrouwbare wagen.”

“Het doet me plezier om te zien dat Stoffel een goede relatie heeft met het team, net zoals hij die met Fernando heeft. Hij is een vriendelijke jongen die enorm hard werkt. Hij is in conditie en hij is heel snel. Ik geloof dat het alleen nog maar beter zal worden voor hem,” besluit Brown.

Geschreven door Tom Schots
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023