McLaren wil verrassen en een seconde sneller zijn in Australië

Voor de Britse renstal McLaren is de winterstop van 2011 niet helemaal naar wens verlopen. Met de openingsrace nu pal voor de deur blijft de MP4-26 onbetrouwbaar.
McLaren zal haar MP4-26 in Australië echter van nog niet eerder geziene nieuwigheden voorzien. Kort gezegd zal het dan haar dierbare geheimen pas prijsgeven.

Men spreekt momenteel zelfs van drastische veranderingen, waaronder zeer waarschijnlijk die afschuwelijke neus waarmee men het hele circus de voorbije weken in de war bracht. Het is net als Michael Schumacher die met een lege tank de snelste tijd liet noteren, maar dan op een andere manier. Psychologische spelletjes. Vooral Martin Whitmarsh zal die de komende dagen nog even moeten meespelen.

“Laat ons hopen dat onze wagen snel over meer competitiviteit zal beschikken. We brachten enkele veranderingen aan en hopen daarmee een seconde sneller te worden. Tijdens de winterstop kon ik niet anders dan ontevreden zijn over de wagen. Jullie zullen onze aanpassingen zeker niet ongemerkt laten passeren. Onze wagen zat volgens mij fundamenteel ook wel in een goede positie. Ditmaal nemen we een risico. Over enkele dagen kennen we het resultaat al”, zo liet McLaren-teambaas Whitmarsh verstaan.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print