Meerdere teams hebben interesse in Raikkonen

De toekomst van Kimi Raikkonen bij Ferrari is al enige tijd onzeker. Volgens aanhoudende geruchten zou hij na dit seizoen vervangen worden door Fernando Alonso.
Kimi Raikkonen vertelde op vrijdag voor het eerst dat de mogelijkheid bestaat dat hij na dit seizoen afscheid zal moeten nemen van de Italiaanse renstal. Indien u een voorstander van Raikkonen bent kan u alvast op beide oren slapen want, Iceman blijft actief in de F1.

De toekomst van Kimi Raikkonen ligt momenteel zowat in handen van Fernando Alonso want de Spaanse rijder zou volgens vele insiders al over een overeenkomst beschikken. Bij Ferrari kan men onmogelijk de Braziliaan Felipe Massa opzij schuiven want dat zou in hun geval een gebrek aan respect naar de buitenwereld tonen. Het zitje van Raikkonen ligt onder vuur maar de Fin blijft ijskoud, zoals altijd.

“Voor mijn pensioen ben ik nog veel te jong en voorlopig heb ik een overeenkomst met Ferrari dus daarna zullen we wel zien. Als ik niet meer in de F1 zou willen racen dan was ik nu al niet meer hier en indien ik weg moet bij Ferrari, zoek ik gewoon een ander team in de F1. Er zijn meerdere teams die me willen dus ik heb geen probleem wat mijn toekomst betreft”, zo vertelde Raikkonen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}