Mercedes GP gooit de handdoek nog niet in de ring

Het Mercedes GP team werd voor aanvang van het seizoen mee tot de favorieten gerekend maar het kan deze rol tot nu toe hoegenaamd niet vervullen. Toch weigert men voor 2010 al de handdoek in de ring te werpen.
Bij Mercedes GP wil men de ontwikkeling van de huidige wagen onverminderd doorzetten. De wagen kan de concurrentie niet aangaan met de bolides van McLaren, Red Bull en Ferrari. Meer zelfs, het moet langzaam aan zelfs oppassen voor Renault.

Mercedes GP wil dit seizoen haar wagen verder blijven ontwikkelen zodat het volgend seizoen hopelijk met een voorsprong op de rest kan starten. Misschien ijdele hoop, maar er zit voor Mercedes GP bijna niets anders op dan alles in het werk te stellen om in 2011 wel voor de titel te kunnen gaan.

“We concentreren ons momenteel op zowel dit als volgend seizoen,” zegt Ross Brawn. “Ik denk dat iedereen zich momenteel al concentreert op de wagen van volgend seizoen. We hebben echter nog heel wat zaken die we willen aanpassen aan de huidige wagen.”

“We moeten dan ook bekijken wat onze positie is tijdens de tweede helft van het seizoen, maar we geven de huidige wagen dan ook zeker nog niet op,” besluit Ross Brawn.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}