Mercedes toont haar MGP W01 in Valencia

Mercedes GP heeft vandaag voor het eerst met haar wagen voor 2010 de baan opgekomen. De Duitse renstal plaatste haar MGP W01 in de pitlane van het circuit van Valencia.
Dat Michael Schumacher er in 2010 opnieuw bij is, dat hij de teamgenoot van landgenoot Nico Rosberg zal zijn, en dat ze beiden voor niets minder dan de titel gaan wisten we al. Mercedes GP stelde vorige week haar livery reeds voor waarmee het in 2010 voor de dag zal komen.

Bij Mercedes opteerde men voor een zilvere livery met hier en daar een groene overgang omwille van sponsor Petronas die eveneens de bijzondere brandstof zal afleveren aan de Duitse renstal. De wagen werd meteen na een fotoshoot weer in de garage geduwd want Nico Rosberg en Michael Schumacher gingen er vandaag in mogen testen. Wat wel een feit is is dat de MGP W01 toch wel erg op de RB5 van 2009 lijkt.

Michael Schumacher zal dus vandaag voor het eerst een officiële test uitvoeren sinds de keuze voor zijn pensioen in 2006. Wat de resultaten worden wordt nog even afwachten.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}