Mercedes zweert Michael Schumacher trouw

Mercedes heeft tegenover ‘Bild am Sonntag’ laten weten dat het trouw zweert aan Schumacher en de overeenkomst die ze met de Duitser hebben.
image
Michael Schumacher maakte in 2010 zijn comeback in de Formule 1 bij Mercedes. Na drie seizoenen nam de F1-legende opnieuw afscheid van de Formule 1 als rijder, maar Schumacher bleef wel ambassadeur van het merk Mercedes.

Mercedes laat nu weten dat ze Schumacher onvoorwaardelijk blijven steunen en dat Schumacher ook ambassadeur van het merk Mercedes blijft. Mercedes zal die overeenkomst levenslang blijven respecteren, in welke toestand Schumacher zich ook bevind.

“We denken er niet aan om iets aan onze overeenkomst te veranderen. Die vraag komt echt niet aan bod,” aldus Dieter Zetsche, de grote baas van Daimler.

Tijdens de drie seizoenen dat Schumacher voor Mercedes reed waren de resultaten van Mercedes niet spectaculair te noemen. Schumacher zelf kon geen enkele overwinning behalen, maar sinds het afscheid van de Duitser lijkt het voor Mercedes eindelijk bergop te gaan.

Volgens Dieter Zetsche is ook Schumacher voor een groot deel mee verantwoordelijk voor de betere resultaten bij Mercedes. Ook Zetsche stelt zich dan ook de vraag wat Schumacher zou kunnen verwezenlijkt hebben met de dominantie Mercedes W05.

“Niet één keer, maar bijna constant denk ik daaraan. Tijdens de GP van Duitsland op de Hockenheimring heb ik onze gasten daar nog aan herinnerd,” besluit Zetsche.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}