Mick Schumacher klaar voor demo in Ferrari F2004 van zijn vader: “Het wordt geweldig”

Mick Schumacher is er volledig klaar voor om in de Ferrari F2004 van zijn vader Michael Schumacher een F1-demo te geven op de Hockenheimring.


Uitgerekend vandaag op deze dag in 2004 behaalde Michael Schumacher in de Ferrari F2004 zijn 81ste overwinning in de Formule 1. 15 jaar later zal zijn zoon Mick Schumacher tijdens het raceweekend in Duitsland een F1-demo met die wagen geven.

Voor de Duitse fans zal het dit jaar één van de enige momenten zijn om Mick Schumacher aan het werk te zien, dit omdat de Formule 2 waaraan Mick deelneemt dit weekend op de Hockenheimring niet in actie komt.

“Ik denk dat het speciaal zal zijn,” blikt Mick Schumacher vooruit naar zijn F1-demo met de Ferrari F2004.

“Ik heb erg veel mooie herinneringen aan Hockenheim, vooral toen ik het Europees F3-kampioenschap er vorig jaar won. Om met deze wagen tijdens het grand prix weekend rond te rijden is erg indrukwekkend.”

Mick Schumacher kijkt er dan ook enorm naar uit en weet nu al dat hij enorm zal genieten van de demo in de wagen van zijn vader.

“Ik ben nu al erg opgewonden. Ik hoop dat iedereen even veel plezier zal beleven als ik,” aldus Schumacher.

“De F2004 is een symbool van de geweldige tijden die de F1 in Duitsland had en ik kan me inbeelden dat heel wat toeschouwers flashbacks zullen hebben naar die periode.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022