“Mijn job verliezen? Ik blijf gewoon hier!”

Christian Horner, de teambaas van het Red Bull F1 team, viel zondag even uit de lucht toen hij een telefoontje kreeg van een collega-teambaas.

Horner kreeg zondag naar verluidt immers telefoon van een collega-teambaas die hem wist te melden dat hij bij Red Bull zou vervangen worden door Gerhard Berger. Christian Horner viel alvast volledig uit de lucht en ontkende dat hij door Red Bull aan de kant zou geschoven worden.

“Ik was in shock. Ik had compleet niet het idee dat men op die manier over mij praatte,” zie Christian Horner tegenover ‘The Times’. “Ik heb een langdurig contract met het team. Het is moeilijk momenteel. Zaterdagavond had ik echter nog een diner met Dietrich Mateschitz en onze samenwerking verloopt nog vlot. We weten dat we problemen hebben maar we moet doorzetten en er aan werken. Ik ben hier om die taak tot een goed einde te brengen.”

Gerhard Berger verscheen dit seizoen reeds meermaals in de F1-paddock en was in Oostenrijk te zien in kledij van Red Bull. Hij zat zelfs aan de pitmuur bij Red Bull. Berger bezat tussen 2006 en 2008 bovendien 50 procent van de renstal Toro Rosso, het zusterteam van Red Bull. Red Bull weigerde re reageren op de geruchten.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer