“Mijn teamgenoot was de schuldige”

Bij Toro Rosso wijzen beide rijders elkaar met de vinger voor het uitvallen van tegenstander Nick Heidfeld. Vooral Jaime Alguersuari gaf zijn visie op de feiten.
Jaime Alguersuari is zich zeer bewust van zijn betrokkenheid in het incident dat Michael Schumacher uiteindelijk velde in Melbourne. Of hij ook de schuldige was laten we best in het midden aangezien het niet de Spanjaard was die plots van rijlijn wisselde. Dan was er wel nog het uitvallen van een andere Duitser, namelijk Nick Heidfeld. Hij viel uit in bocht 11 nadat hij werd aangetikt door één van beide Toro Rosso-rijders. Maar de welke?

“Ik ben helemaal niet verantwoordelijk voor het incident met Heidfeld. Ik raakte wel de wagen van Schumacher. Ik heb goed gezien wat er voor mij gebeurde. Buemi vocht met Heidfeld in bocht 10. Hij raakte hem in de volgende bocht”, aldus Alguersuari.

Teamgenoot Sebastien Buemi zit erg verveeld met de uitspraak van Alguersuari. De Spanjaard zou namelijk niet enkel Schumacher en Heidfeld hebben aangetikt. Vlak na de start kon hij het niet laten zijn teamgenoot al aan te tikken.

“Het is niet de eerste keer dat zich dit probleem heeft voorgedaan. Ik denk dat het niet slecht zou zijn om eens een goed gesprek te voeren met Alguersuari erbij” zo klonk een teleurgestelde Buemi.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print