Moet Flavio Briatore plaatsmaken bij Renault?

Bij de Franse renstal Renault zou men volgens enkele persberichten aansturen op het onslag van huidig teambaas Flavio Briatore en dat uiteraard omwille van het crash-gate affaire. De geruchten zijn echter nog niet officieel.

Allereerst zal autoproducent niet lachen met het hele gebeuren want enkele bewijzen zouden nu ook in de handen van de pers zijn geraakt. Volgens het bekende Dario AS zou Renault momenteel aan het overwegen zijn om Frederic Vasseur als nieuwe teambaas aan te stellen en dat waarschijnlijk omdat het haar vertrouwen in Briatore onderschat heeft. Andere persberichten vertellen dan wel weer dat Briatore van plan is zijn schuld te bekennen voor 21 september.

Flavio Briatore is dan ook weer niet de enige die momenteel onder vuur ligt bij Renault want dat is ook Pat Symonds verder nog. Symonds zou samen met Briatore rond de tafel hebben gezeten toen Nelson Piquet de opdracht kreeg de bewuste crash uit te voeren. Volgens FIA-president zou de onderzochte data van destijds verdachte gegevens hebben opgeleverd maar zou het opleggen van een gevangenisstraf iets te hoog gegrepen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}