Mosley roept teams op om onvoorwaardelijk in te schrijven

FIA president Max Mosley heeft de FOTA teams gevraagd om de voorwaarden die ze verbonden bij hun inschrijving in te trekken.
De FOTA teams twijfelden vorige maand een hele tijd of ze zich wel zouden inschrijven voor het seizoen 2010. Op de dag van de deadline werd dan besloten om voor alle zekerheid een inschrijving in te dienen met extra voorwaarden, waaronder een aanpassing van het reglement en een schrapping van de budgetbeperking.

Voor FIA president Max Mosley lijkt het halen van die voorwaarden echter onmogelijk aangezien deze vrijdag de definitieve inschrijvingslijst voor 2010 al wordt gepubliceerd. Hij roept de teams dan ook op om hun voorwaarden in te trekken, zich volledig in te schrijven en nadien hun reglementsplannen in te dienen voor overleg.

“We zijn bereid om meteen te onderhandelen. Het is echter niet meer mogelijk om alles af te ronden voor de inschrijvingslijst voor 2010 wordt bekendgemaakt. We hebben het hier over honderden pagina’s voorstellen die op het laatste moment werden ingediend. Het is ook belangrijk dat we weten met wie we moeten onderhandelen. Er zullen in 2010 zeker nieuwe teams op de grid staan. Op dit moment lijkt het onwaarschijnlijk dat alle huidige F1 teams ook in 2010 zullen deelnemen”, aldus Mosley aan het persagentschap Reuters.

Het is nu wachten op een reactie van de FOTA.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023