Na aanrijding Perez-Ocon: Force India dreigt opnieuw teamorders op te leggen

Tijdens de GP van Singapore was er voor de zoveelste keer contact tussen Sergio Perez en Esteban Ocon. Die laatste crashte tegen de muur en moest opgeven. Force India dreigt opnieuw teamorders op te leggen om nieuwe incidenten te vermijden.


“Het is onaanvaardbaar dat ze zo samenkomen op een plaats waar er geen uitloopstrook is,” vertelde Force India-teambaas Otmar Szafnauer tegenover ‘Sky F1’. “Ze moeten elkaar ruimte geven, het team is belangrijker dan het individu en we zullen moeten terugkeren naar de regels die we hen vorig jaar oplegden.”

Force India verloor door het incident kostbare punten in de strijd om het kampioenschap bij de constructeurs. Zeker gezien het feit dat de renstal vanaf de GP van België opnieuw vanaf nul moest beginnen moeten nieuwe incidenten absoluut vermeden worden.

“Indien dit is wat ze doen dan zullen we vanaf nu opnieuw meer de controle nemen. Eenmaal ze in de wagen zitten is het moeilijk om hen onder controle te houden maar voorafgaand daaraan kunnen we dat wel.”


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen