Nakajima niet beloond voor uitstekende race door probleem bij pitstop

Kazuki Nakajima reed vanmiddag een meer dan behoorlijke race maar de Japanner zag dat niet beloond nadat een wielmoer tijdens een pitstop daar anders over besliste.
De Japanner vindt zelf dat hij zijn beste race reed sinds hij de F1 belandde. Het is dan ook begrijpelijk dat Nakajima teleurgesteld is dat zijn race niet werd beloond met een puntenfinish.

“Ik kende een goede start en vervolgens een solide eerste ronde. Nadien verliep alles goed tot aan de tweede pitstop. Wat er toen gebeurde was zeer spijtig en ik denk dat dit mijn beste race uit mijn carrière was,” zei Kazuki Nakajima na afloop van de race.

Teamgenoot Nico Rosberg werd dan weer wel beloond voor zijn goede race. De Duitser finishte als vijfde, het beste resultaat van Williams dit seizoen.

“Ik ben tevreden met de vijfde plaats, wat op zich een mooi resultaat is,” aldus Rosberg. “Ik maakte een zeer goede start en tegen het einde van de eerste ronde had ik vier plaatsen goedgemaakt. Vervolgens pushte ik hard om voorbij Trulli te geraken. ik dacht ook dat ik dat zou kunnen, maar uiteindelijk bleek hij vandaag een snellere wagen te hebben.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023