Neel Jani rijdt voor RSC Anderlecht in Superleague Formula

image

Volgend weekend start het vierde Superleague Formula seizoen op Circuit Assen in Nederland. De Zwitserse piloot Neel Jani (27) zal er de kampioenstitel van Davide Rigon voor RSCA verdedigen. Net als vorig seizoen zal de RSCA-wagen deel uitmaken van de Azerti renstal van de Belg Wim Coekelbergs.

Jani deed vorig seizoen voor de eerste maal ervaring op in de Superleague Formula tijdens de GP van Portugal. Hij won er 1 van de 2 races in de auto van het Griekse Olympiacos.
Neel Jani werd in 2008 nog kampioen in de A1GP en eindigde tweede in 2005 en 2009. De Zwitserse piloot deed bovendien ook ervaring op als testrijder in de Formule 1.

Neel Jani: “Ik ben zeer blij om dit jaar in Superleague Formula uit te komen voor Azerti. Ik zal er de kampioenstitel verdedigen en het succes van Davide Rigon trachten te evenaren.”

Wim Coekelbergs: “Het is fantastisch nieuws dat we een deal met Neel hebben kunnen sluiten. Ik heb er het volste vertrouwen in voor dit seizoen, want samen met Yelmer Buurman (PSV) hebben we opnieuw een schitterende opstelling. Mijn dank ook aan Neel’s manager Nigel Gordon Stewart voor zijn medewerking.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print