Neem deel aan het GP van de Eifel Spel en win! (min. 400 euro aan prijzen)


Het is half oktober en de Formule 1 waagt zich nog aan een Grand Prix in Duitsland. Niet geheel verrassend wordt er koud weer met mogelijk regen voorspeld voor de Nürburgring. Dat kan voor verrassingen zorgen in de Grosser Preis der Eifel.

Ook zonder regen wordt het waarschijnlijk een zeer boeiende Grand Prix. De teams hebben al zeven jaar niet geracet op dit circuit en het middenveld zit enorm dicht op elkaar.

Zweeler heeft voor elke Grand Prix weekend meerdere spellen klaarstaan. Dit weekend kunt door het kiezen van 6 coureurs een rijs winnen van 78 euro met een inleg van maar 5 euro.

Klik hier om direct naar het spel te gaan om de rest van het spel te bekijken!

Waarom meedoen aan een Fantasy Formule 1 Spel?
– Je betrokkenheid bij het wielrennen zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 coureur, maar om 6 coureurs die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de Grand Prix.
– Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
– Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is 78 euro)! Er zijn minimaal 15 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

Klik hier om je meteen te registreren!

If you like sports, you will love Zweeler!
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}
Foto: Zweeler

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden 2022Sale / Solden 2022