Nicholas Latifi: “Wie voor Williams wil rijden moet geduld hebben”

Williams F1 team
Williams F1 team

Williams-rijder Nicholas Latifi hoopt dat het team serieus kan profiteren van de ingrijpende reglementswijzigingen die in 2022 plaatsvinden. Wie er echter ook voor Williams rijdt zal geduld moeten oefenen alvorens de renstal terug vooraan zal kunnen meestrijden.

“Snelheid is uiteraard één van de belangrijkste zaken, maar je moet weten dat we nog steeds alles opnieuw aan het opbouwen zijn,” vertelt Nicholas Latifi.

“Williams bevindt zich duidelijk op de goede weg en wordt steeds competitiever, we kunnen steeds meer het gevecht aangaan. Iedereen hoopt en is optimistisch dat Williams volgend jaar een grote stap vooruit zal zetten, al is de grote stap vooruit misschien niet degene die we willen.”

“Ik hoop uiteraard dat het volgend jaar een enorme stap vooruit zal zijn, al is het dat misschien niet. Mocht je een rijder hebben die verwacht om voor de wereldtitel en overwinningen te strijden dan is dat niet correct.”

Volgens Nicholas Latifi zal je als rijder geduldig moeten zijn alvorens Williams terug vooraan zal kunnen meedoen.

“Je hebt iemand nodig die geduldig is en met de engineers op het circuit en in de fabriek goed samenwerkt om met de nieuwe generatie van F1-bolide de goede richting uit te gaan.”

“Het zal volledig anders zijn dan de voorbije jaren. Een nieuwe mindset, een open benadering en bereid zijn om het team te pushen zal zeer belangrijk zijn.”

Profiteer nu van grote kortingen op Bol.com !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Wonen campagne 2022Wonen campagne 2022

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print