“Nico Hulkenberg gaat naar Force India”

Nico Hulkenberg wordt de voorbije weken steeds nadrukkelijker aan het tweede racezitje bij Lotus gelinkt maar volgens Eddie Jordan zal Nico Hulkenberg opnieuw voor Force India gaan rijden …
image
Eddie Jordan heeft een reputatie hoog te houden, vroeger als teambaas, nu als F1-expert. En Eddie Jordan heeft ook een reputatie op het vlak van voorspellen van rijderswissels. Zo voorspelde Eddie Jordan onder meer dat Michael Schumacher in 2010 een comeback zou maken.

Deze keer doet Eddie Jordan een gewaagde uitspraak over Nico Hulkenberg zijn F1-toekomst. Hulkenberg werd de voorbije weken gelinkt aan het tweede racezitje bij Lotus, als vervanger van Kimi Raikkonen. Volgens heel wat experts en insiders is het enkel en alleen nog een kwestie van tijd alvorens we officieel bevestigd zullen zien dat Hulkenberg in 2014 voor Lotus zal rijden, maar Eddie Jordan houdt er overduidelijk een andere mening op na.

“Ik denk dat het bijna een zekerheid is dat Nico naar Force India gaat,” zei Eddie Jordan bij de BBC. “Ik ben er redelijk van overtuigd.”

“Mijn reputatie staat op het spel door wat ik hier zeg,” besluit Eddie Jordan.

Nico Hulkenberg reed in 2012 reeds voor Force India. Het zou alvast erg opmerkelijk zijn indien Hulkenberg inderdaad opnieuw voor Force India zou opteren. Binnenkort ongetwijfeld meer duidelijkheid en dan zullen we ook weten of Eddie Jordan het bij het rechte eind heeft …
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print