Nico Hulkenberg: “Niet het gevoel dat ik met F1-pensioen ga”

Nico Hulkenberg rijdt binnen een week normaal zijn laatste F1-race. De Duitser staat volgend jaar naar alle waarschijnlijkheid immers niet op de startgrid van de Formule 1.


In een terugblik op zijn F1-carrière blikt Hulkenberg best tevreden over zijn carrière, al beseft ook hij dat het achteraf gezien makkelijk is om te stellen dat sommige zaken anders hadden kunnen lopen.

“Ik heb geen spijt van iets,” zei Hulkenberg afgelopen raceweekend in Brazilië.

“Uiteraard heb ik fouten gemaakt, net zoals we dat allemaal doen en ook ik vermijd dat het liefst. Sommige dingen zou ik nu anders gedaan hebben maar dat is achteraf gezien makkelijk praten.”

“Over het algemeen ben ik best tevreden met wat ik verwezenlijkt heb en ik heb niet het gevoel dat ik als racepiloot op pensioen ga.”

Ondanks het feit dat Hulkenberg in Abu Dhabi naar alle waarschijnlijkheid zijn laatste F1-race rijdt is de Duitser er nog niet van overtuigd dat hij de F1 definitief vaarwel zegt.

“Ik heb niet het gevoel dat ik de F1 verlaat. Ik sta misschien niet op de grid maar als er een opportuniteit is dan zal ik er klaar voor zijn.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen