Nico Hulkenberg verontwaardigd: “Dit is Fake News!!!”

Renault F1-piloot Nico Hulkenberg is niet te spreken over de vele speculaties over zijn toekomst. Sommige bestempelt hij zelfs gewoonweg als ‘Fake News’.


De Duitser moet eind dit seizoen bij het Renault F1-team plaatsmaken voor voormalig Mercedes-protégé Esteban Ocon. Met nog twee races te gaan dit seizoen heerst er bovendien heel wat onduidelijkheid over Nico Hulkenberg zijn toekomst.

Op maandag werd Antonio Giovinazzi bij Alfa Romeo Racing bevestigd voor volgend seizoen en dat was meteen ook zowat de laatste kans voor Hulkenberg op een F1-racezitje in 2020. Bij Williams wil Hulkenberg naar eigen zeggen immers niet gaan racen.

Het ziet er dan ook hoe langer hoe meer naar uit dat we Hulkenberg volgend jaar niet op de startgrid van de Formule 1 zullen zien staan en dat doet de speculaties over de Duitser zijn toekomst alleen nog maar verder aanwakkeren.

Volgens Motorsport-total zou Hulkenberg de overstap naar de DTM maken en volgend jaar voor BMW gaan racen. Hulkenberg reageerde echter via Twitter door het bericht als ‘Fake News’ te bestempelen.

Wat de toekomst voor Hulkenberg dan wel brengt is echter nog steeds niet duidelijk …
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022