Nico Rosberg hoopte op meer

Nico Rosberg reed een uitstekende kwalificatie met uiteindelijk de zesde plaats als resultaat, maar net als Sebastien Buemi vindt de Duitser dat hij beter had gekund.
De Duitser geeft toe dat hij niet het volledige potentieel uit zijn wagen heeft weten te halen. De oorzaak is echter toe te schrijven aan een combinatie van factoren, zo werd hij naar verluidt opgehouden door Barrichello, terwijl ook de balans van de wagen niet optimaal was.

“De twee eerste sessies van de kwalificatie verliepen goed, maar ik ben niet zo tevreden met Q3,” zei Rosberg. “De zesde plaats is niet de plaats waar ik wou zijn, het zou beter moeten geweest zijn.”

“Ik had wat problemen met de balans van de wagen en nog wat problemen met het verkeer, specifiek met Barrichello. Hierdoor kon ik er niet het beste uithalen. We moeten er nu maar het beste van zien te maken,” besloot de Duitser.

Teamgenoot Kazuki Nakajima wist zich dan weer net in de top tien te kwalificeren.

“Het was voor mij een goede kwalificatie. Ik geraakte voor het eerst dit seizoen tot in Q3. Ik ben dan ook zeer tevreden dat ik me in de top tien heb weten te kwalificeren aangezien de startpositie hier uitermate belangrijk is. Ik heb er vertrouwen in dat we morgen een goede race zullen hebben en kunnen verder bouwen op onze recente progressie.” zei Nakajima. “
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023