Nico rosberg verwacht dat relatie met Hamilton zal verbeteren: “Het komt goed tussen ons”

Dat bij Mercedes alles niet rozengeur en maneschijn is, dat is echt wel een understatement. Sommigen spreken zelfs al van een ‘koude oorlog’ tussen Nico Rosberg en Lewis Hamilton, maar volgens de Duitser zal de samenwerking en relatie met Hamilton verbeteren.
image
Bovenstaand beeld van tijdens de GP van Bahrein lijkt momenteel erg ver weg te zijn. Hamilton en Rosberg die samen op de plaatsen één en twee op het podium staan en lachend elkaar de hand schudden, we zien het niet snel terug gebeuren. Al proberen ze bij Mercedes momenteel wel op allerlei manieren de spreekwoordelijke ‘lont’ uit het ‘kruidvat’ te halen.

Nico Rosberg zelf is er alvast van overtuigd dat het opnieuw goed zal komen tussen de ‘vrienden’ die teamgenoten bij Mercedes zijn.

“In onze sport kan je alleen succes behalen als team,” zei Nico Rosberg in Italië toen hij het Duitse voetbalelftal bezocht. “Niets kan alleen gebeuren. Ik wil me inzetten voor de sfeer in het team en het teamwork.”

“Momenteel gaat het intern wat moeilijker, maar dat gebeurde in het verleden ook al in de Formule 1.”

Rosberg verwacht echter dat zijn relatie met Lewis zal verbeteren.

“We hebben er in het team al over gesproken en ook onderling bespraken we het reeds. Het zal opnieuw beter gaan en uiteindelijk vergeten we het,” besloot Rosberg.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}