Nico Rosberg verwacht titelstrijd tot de finish

Mercedes-piloot Nico Rosberg verwacht dat de titelstrijd net als vorig jaar tot de allerlaatste race zal duren.

Rosberg kende een iets mindere start van het nieuwe F1-seizoen terwijl teamgenoot Lewis Hamilton tijdens de eerste vier races drie overwinningen wist te behalen. Nadien wist de Duitser echter op hetzelfde niveau als Hamilton te presteren.

Sommigen dachten na amper vier races dat de titelstrijd voor Rosberg er al bijna op zat, dat Hamilton te dominant was, maar niets bleek minder waar tijdens de races nadien. Uiteindelijk scheiden amper zeventien punten beide Mercedes-piloten. Rosberg verwacht dan ook dat de titelstrijd net als vorig jaar tot de laatste race spannend zal blijven.

“Het is ongelooflijk over welke wagen we beschikken, de Mercedes is fantastisch, zo snel,” aldus Rosberg. “Ik ga iedere race tegemoet met het gedacht dat ik kan winnen indien ik zelf goed presteer. Dat is geweldig. Het is altijd leuk maar het maakt het des te leuker indien je dat gevoel hebt.”

“Het is een mooi gevecht met Lewis. De ene race wint hij, de andere win ik, het is een fantastisch gevecht. Het is erg ‘close’, net als vorig jaar, en dat zal het ook in de nabije toekomst zijn,” besluit Rosberg.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}