Nico Rosberg volgend jaar bij Ferrari?

Het blijft rommelen van de transfergeruchten in de Formule 1. Niet alleen de toekomst van Mark Webber is hoogst onzeker, ook Felipe Massa moet zich ernstig zorgen beginnen maken volgens het Italiaanse automagazine “Autosprint”.
Het seizoen is nog maar drie races ver, maar toch lijkt er voor komend seizoen al een gigantische stoelendans in de maak in de koninginneklasse van de autosport. Autosprint beweert immers dat Felipe Massa nu al zo goed als zeker zijn koffers zal mogen pakken na het einde van dit seizoen. De Braziliaan zijn contract loopt immers af in 2012 maar Ferrari zou volgend seizoen al Nico Rosberg naar Maranello willen halen.

Opmerkelijk is ook dat Autosprint ook beweert dat Felipe Massa naar Red Bull zou willen vertrekken om Mark Webber zijn zitje in te pikken, al zou dit volgens het magazine onwaarschijnlijk zijn. Om het zitje van Nico Rosberg bij Mercedes in te vullen zou Paul Di Resta topfavoriet zijn. Paul Di Resta zou één van de meest beloftevolle jonge piloten zijn in de Formule 1.

De transfers voor volgend jaar zouden alvast veelbelovend kunnen zijn. Zo werd eerder beweerd dat Lewis Hamilton of Nico Rosberg ook naar Red Bull zouden kunnen gaan. Om te weten te komen welke van deze geruchten uiteindelijk wel en welke niet waar zijn, daarvoor zullen we nog eventjes moeten wachten…
a:1:{s:9:”file_name”;s:13:”rosberg_1.jpg”;}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print