“Nieuw contract Max Verstappen kan toekomst van Honda in de F1 verzekeren”

Volgens Red Bull-adviseur Dr. Helmut Marko kan de contractverlenging van Max Verstappen bij Red Bull er mee voor zorgen dat de toekomst van Honda in de F1 gegarandeerd is.


Het nieuws van gisteren dat Max Verstappen en Red Bull hun contract verlengden kan er mee voor zorgen dat Honda ook na de huidige overeenkomst die in 2021 afloopt als motorleverancier actief blijft in de F1.

Dr. Helmut Marko meent dat het voor zowel Red Bull als motorpartner Honda uitermate positief is dat Max Verstappen in hun gezamenlijk project en de toekomst ervan gelooft.

“Honda heeft dit positief opgevat, Max is erg belangrijk voor de Japanners. Ze houden van hun agressieve rijstijl en zijn open communicatie,” aldus Marko tegenover ‘Auto Motor und Sport’.

Binnenkort zal Helmut Marko waarschijnlijk richting Japan gaan om gesprekken aan te vatten voor een verlenging van de huidige overeenkomst die in 2021 afloopt.

“Er zullen weldra gesprekken met Honda aangevat worden. Ik wacht nog op een afspraak om te zien wanneer ik naar Japan vlieg.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden 2022Sale / Solden 2022