Nieuw team schrijft zich in voor Formule 1

De budgetbeperking voor het seizoen 2010 doet de voorbije weken de Formule 1 op haar grondvesten daveren. Teams die reeds jarenlang meedoen dreigen ermee te stoppen, terwijl tegelijkertijd veel nieuwe kandidaten opduiken voor een plaatsje in de Formule 1. Team Campos heeft zich de voorbije nacht alvast ingeschreven voor het seizoen 2010.
Het Campos Racing Team rijdt momenteel in het Spaanse Formule 3 kampioenschap en schreef afgelopen nacht om vijf minuten na middernacht in voor het F1 seizoen 2010 en dit onder de vooropgestelde budgetbeperking. Adrian Campos, voormalig F1-rijder, is de eigenaar van het team. De man is eveneens geen onbekende in het GP2 kampioenschap. Daar was Campos immers in het verleden eigenaar van Barwa Addax, de huidige kampioen.

Campos heeft zich samen met Meta Image ingeschreven en het nieuwe Formule 1 team zou Campos Meta 1 noemen. Campos ontkent alvast de eerdere geruchten uit de Spaanse krant Marca. Volgens Marca zou ondermeer de Braziliaan Carlos Slim aan het project gelinkt worden. Carlos Slim werd eerder ook al genoemd als mogelijke overnemer voor het Honda F1 team.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}