Nieuwe operatie voor Jules Bianchi ?

Volgens ‘RMC SPORT’ zou Jules Bianchi een bijkomende operatie ondergaan.
image
Het ziekenhuis waar Jules Bianchi geopereerd werd heeft meegedeeld dat het vanavond (Belgische tijd) geen update zal geven over de medische toestand van Bianchi. Jules Bianchi werd in het Mie General Hospital geopereerd aan een hoofdtrauma na zijn crash tijdens de GP van Japan.

De Fransman liep zware verwondingen op en werd na zijn operatie overgebracht naar de afdeling intensieve zorgen. Het Mie General Hospital komt pas morgen met een update over de medische toestand van Bianchi maar ondertussen bereiken ons onheilspellende berichten.

Volgens ‘RMC SPORT’ zou Bianchi in de komende uren mogelijk een bijkomende operatie moeten ondergaan omwille van een hersenbloeding die zou zijn ontstaan. Eerder werd gezegd dat Bianchi zelfstandig kon ademen maar de Fransman zou nu alsnog geïntubeerd zijn voor kunstmatige beademing.

Het blijft voor heel de F1-wereld dan ook bang afwachten hoe de toestand van Bianchi verder evolueert. Op sociale media regent het alvast steunbetuigingen voor de Fransman en zijn familie.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print