Nieuwe Super Aguri voorgesteld in Melbourne

Het Super Aguri F1 team was het enige team van de grid dat haar nieuwe wagen nog moest presenteren. De Japanse formatie deed dit vandaag te Melbourne. De presentatie komt er luttele dagen voor de start van het nieuwe seizoen en vond meteen ook plaats op het circuit waar de eerste gp zal verreden worden, het Albert Park Circuit.

De SA07, zoals de nieuwe wagen noemt, is een doorontwikkeling van waarbij het allemaal voor Super Aguri begon, de SA05, de wagen waarmee het team debuteerde. Aan de SA07 is gedurende acht maanden erg hard gewerkt en het resultaat van al het harde werk mocht het grote publiek vandaag dan ook eindelijk bewonderen. Het team zelf kijkt dan ook vol ongeduld uit naar de start van het nieuwe seizoen.

"De testperiode gedurende de winter is erg goed verlopen. We hebben bijna alles wat we gepland hadden kunnen afwerken, inclusief de evaluatie van de nieuwe onderdelen van de SA07. Er waren ook heel wat zaken die we niet hebben kunnen doen, maar al bij al ben ik erg tevreden met de wagen die we voor Melbourne hebben," aldus Aguri Suzuki, teambaas van Super Aguri.

"Vorig jaar kenden we nog problemen om twee wagens klaar te krijgen voor de start van het seizoen. Het was ons eerste jaar en alles was nieuw voor ons. Deze keer hebben we ons kunnen voorbereiden op het seizoen en iedereen kijkt reikhalzend uit naar de start van het seizoen," voegde Aguri Suzuki eraan toe.