“Nieuwe wagen McLaren moet zijn ware potentieel nog tonen”

Volgens Eric Boullier mogen we nog veel verwachten van de MP4-31. De nieuwe wagen van McLaren heeft immers zijn ware potentieel nog niet getoond.

McLaren slaagde er tijdens de eerste race van het seizoen nog niet in om punten te behalen. In Melbourne toonde het team echter wel dat het competitiever is dan vorig jaar.

Fernando Alonso leek even op weg richting de punten maar crashte zwaar toen hij Esteban Gutierrez probeerde in te halen. Jenson Button zijn strategie was dan weer niet optimaal, waardoor hij buiten de punten eindigde.

Volgens Eric Boullier was de eerste race alvast bemoedigend en mogen we nog veel verwachten van de nieuwe wagen.

“We hopen zeker en vast op een minder dramatische race in Bahrein. We willen verder bouwen op de veelbelovende data die we verzameld hebben, die duidelijk aantoont dat we een mooie progressie geboekt hebben tegenover ons pakket van vorig jaar,” aldus Boullier. “Er zit in de wagen nog heel wat potentieel en snelheid. Het was alvast bemoedigend om te zien welke stap vooruit we gezet hebben tussen de laatste wintertest en de race in Melbourne. We blijven pushen en blijven onze sterke punten verder ontwikkelen door tijdens iedere race nieuwe updates te introduceren.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print