Nieuwe website Michael Schumacher morgen online

Michael Schumacher krijgt morgen een nieuwe officiële website, zo heeft Sabine Kehm laten weten.
image
Morgen verschijnt om 9 uur de nieuwe officiële website van Michael Schumacher online. Het is dan exact twintig jaar geleden dat Schumacher zijn eerste wereldtitel in de Formule 1 veroverde.

De nieuwe website zal de huidige website van Michael Schumacher vervangen, waarop momenteel nog een boodschap van de familie Schumacher staat naar aanleiding van het ski-ongeluk van de Duitser.

Vanaf morgen zullen er op www.michael-schumacher.de heel wat foto’s en teksten online komen te staan en dit in het teken van de succesvolle carrière van de Duitse recordkampioen. Er zal eveneens een pagina voor twitter-berichten komen.

“Ter gelegenheid van de twintigste verjaardag van het behalen van zijn eerste wereldtitel in de Formule 1 zullen we de website van Michael Schumacher opnieuw activeren,” luidde het in een mededeling van Sabine Kehm, de manager en woordvoerster van Schumacher. “We willen de vele fans van hem zo een thuis geven en hen bedanken voor de steun die ze gegeven hebben sinds zijn ongeval. De nieuw ontworpen website zal veel foto’s en verhalen over Schumacher en zijn carrière bevatten, evenals heel wat data en feiten. Er zal ook een fanzone zijn waar fans twitterberichten kunnen sturen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print