Nikita Mazepin biedt excuses aan nadat video opduikt waarin hij een vrouw betast

Er is een nieuwe storm ontstaan in de Formule 1 en deze keer gaat het over een rijder die pas volgend jaar op de F1-grid zal staan.


Op de Instagram-account van Nikita Mazepin, toekomstig teamgenoot van Mick Schumacher bij het Haas F1 team, dook plots bovenstaande video op waarop een vrouw ‘betast’ wordt door de toekomstig Haas F1-piloot. De bewuste video leidde tot een storm aan kritiek en reacties op de sociale media.

Ondertussen is de video verwijderd van het account van Nikita Mazepin maar zijn toekomstig F1 team, het Amerikaanse Haas F1 team, zag zich genoodzaakt om te reageren.

Ondertussen volgde ook een post van Nikita Mazepin die zich verontschuldigt en zegt dat hij als F1-piloot een hogere standaard in het vaandel moet dragen. Daarmee reageert hij ook op de kritiek of iemand met dergelijke gedrag wel thuishoort in de Formule 1.

Ook de vrouw die het slachtoffer werd van het ‘betasten’ door Nikita Mazepin heeft ondertussen gereageerd via haar sociale media. Volgens haar was het een onschuldig grapje en heeft zij de video op de account van Nikita Mazepin gepost.


Zij maakt er overduidelijk geen probleem van, in tegenstelling tot heel wat mensen in de F1 en op de sociale media.

Of om het met haar woorden te zeggen: How bad can a good girl get?


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en koop bij Bol.com via onderstaande banner Naar Buiten 2021Naar Buiten 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print