Officieel: Romain Grosjean rijdt ook in 2015 bij Lotus

Het was al een tijdje een publiek geheim en nu is het eindelijk officieel: Romain Grosjean rijdt ook volgend seizoen voor Lotus.

En dat het een publiek geheim was, dat had Grosjean vooral ook aan zichzelf te danken. De Fransman postte een tijdje terug per ongeluk op twitter een bericht waarin hij meedeelde dat hij ook in 2015 voor Lotus zou rijden (Lees: Romain Grosjean maakt pijnlijk foutje op twitter). Nu is het echter officieel, zo lieten Grosjean en Lotus gezamenlijk weten.

“Het is fantastisch voor mij om ook in 2015 bij Lotus te kunnen rijden. Het is ook fantastisch om de steun te genieten van iedereen in de fabriek in Enstone,” aldus Grosjean. “Het is geen geheim dat we dit jaar een erg moeilijk seizoen hadden. Het team is echter steeds gefocust gebleven en is vastberaden om in 2015 op regelmatige basis punten te behalen.”

“Ik heb recent erg veel tijd gespendeerd in Enstone en ik ben erg positief over het potentieel van de E23, die voor het team zou moeten betekenen dat we terugkeren naar ons oud vormpeil,” besluit Grosjean.
a:0:{}
Hoofditem op frontpagina
a:1:{s:9:”file_name”;s:21:”grosjean_headline.jpg”;}
Het was al een tijdje een publiek geheim en nu is het eindelijk officieel: Romain Grosjean rijdt ook volgend seizoen voor Lotus.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print