Officieel: Sergio Perez rijdt ook in 2017 bij Force India

Na maanden van geruchten is het eindelijk officieel, Sergio Perez rijdt ook volgend seizoen bij de F1-renstal Force India.

De Mexicaan finishte dit seizoen reeds twee keer op het podium en werd de voorbije maanden aan verschillende andere F1-teams gelinkt. Onder meer een mogelijke overstap naar Ferrari of Williams werd daarbij vermeld.

Uiteindelijk blijft Sergio Perez gewoon bij Force India, waar hij net als dit seizoen samen met de Duitser Nico Hulkenberg het rijdersduo zal vormen.

“Ik ben erg blij dat ik kan bevestigen dat ik ook in 2017 voor Sahara Force India zal racen,” zegt Perez in een mededeling van het team. “Ik heb de progressie gezien die we de voorbije jaren geboekt hebben en ik ben er zeker van dat we nog meer vooruitgang kunnen boeken. Het team kent me bijzonder goed en het is belangrijk om stabiliteit te hebben, zeker met de ingrijpende reglementswijzigingen die er volgend jaar zijn. Ik kijk erg hard uit naar de uitdaging die ons in 2017 te wachten staat.”

Force India staat momenteel vierde in het kampioenschap bij de constructeurs en de verbeterde prestaties van de renstal sinds de komst van Perez in 2014 liggen volgens het team mee aan de basis om Perez ook volgend jaar voor het team te laten racen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022