Ontwakingsproces Michael Schumacher stopgezet ?

Artsen proberen reeds geruime tijd Michael Schumacher uit zijn kunstmatige coma te halen maar zouden daar nu mee gestopt zijn, zo bericht althans ‘Focus’.
image
Schumacher ligt sinds eind december 2013 in een kunstmatige coma na een ski-ongeval. Even leek er beterschap te zijn toen artsen eind januari besloten om Schumacher uit zijn kunstmatige coma te proberen halen.

Vervolgens kwam het bericht van ‘BILD’ dat Schumacher een longontsteking zou gekregen hebben, al weigerden de familie en het ziekenhuis dat officieel te bevestigen. Wat later kwam dan weer het bericht dat hij deze longontsteking overwonnen zou hebben.

De voorbije dagen vernamen we niet veel over Schumacher zijn toestand. Felipe Massa liet zich bemoedigend uit over de toestand en vooruitzichten van Schumacher en ook zijn familie kwam nog eens met een officiële mededeling. Maar echt concrete aanwijzingen over Schumacher zijn progressie en toestand waren er niet.

Nu bericht het magazine ‘Focus’ echter in haar meest recente editie dat de ontwakingsprocedure voorlopig stopgezet is. Er is echter niet bekend welke complicaties er eventueel zouden zijn en wanneer de ontwakingsfase eventueel verder gezet zal worden.

Voorlopig is er echter nog geen officiële reactie van de familie van Schumacher, al dient wel gezegd te worden dat het magazine ‘Focus’ een goede reputatie heeft op het vlak van berichtgeving.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}