Ook BrawnGP heeft interesse in Rosberg

Volgens enkele persberichten zou men bij Brawn GP onlangs een bod gedaan hebben aan Nico Rosberg om in 2010 een overstap te maken van Williams. Bij deze is niet enkel McLaren nog in de running om Rosberg te bemachtigen.

Lewis Hamilton zou naar verluidt niet blij zijn met de optie van McLaren want het mag gezegd worden dat Nico Rosberg in 2009 zijn teamgenoot Kazuki Nakajima in de schaduw heeft gereden. De vader, en manager, van Lewis Hamilton zou al hebben laten merken dat hij de deal met Rosberg liever niet zou zien doorgaan. Bij McLaren zou Rosberg zich alvast bovenaan in het rijderslijstje bevinden omdat daar Heikki Kovalainen op zijn beurt weer plaats zou moeten maken. Indien Rosberg voor McLaren kiest wordt hij de eerste Duitse rijder van de Britse renstal sinds 1955 maar het kan dus ondertussen nog anders lopen met het bod van Brawn op tafel.

“Het ziet er goed uit voor me want ik kan voorlopig zelf nog kiezen waar ik wil gaan rijden. Momenteel heb ik de keuze nog niet gemaakt”, aldus Nico Rosberg.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}