“Opgewonden over F1-reglement 2017, al weet ik niet of ik erbij ben”

Jenson Button is erg enthousiast over de reglementswijzigingen die voorzien zijn voor het F1-seizoen 2017, ook al weet de Brit niet of hij er dan nog bij zal zijn.

Begin deze maand raakte bekend dat Jenson Button er volgend jaar nog een jaartje bijdoet bij McLaren. Het wordt zijn zeventiende seizoen in de Formule 1.

Uiteraard is Button enthousiast dat hij ook volgend jaar nog deel uitmaakt van de Formule 1. Hij is ook enthousiast over de reglementswijzigingen die gepland zijn voor 2017, al weet hij niet of hij er ook dan nog bij zal zijn.

“De toekomst van de sport is een stuk opwindender dan dat we zo’n jaar geleden dachten. Men begrijpt nu dat er dingen veranderd moeten worden,” aldus Jenson Button. “Er is heel wat kritiek geleverd op de sport en het is mooi om te zien dat men dat nu erkent en dat de zaken veranderd worden. Mijn toekomst? Ik weet niet of ik in 2017, 2018, of wanneer dan ook zal racen. Het ziet er echter zeer opwindend uit en ik denk dat ook de sport en haar fans er opgewonden over zouden moeten zijn.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}