Optredens van Bruno Mars en Britney Spears tijdens GP van de VS

Goed nieuws voor de fans die aanwezig zullen zijn bij de GP van de VS in Austin want zij zullen naast al het racegeweld ook kunnen genieten van optredens van Bruno Mars en Britney Spears.


Het is nog een tijdje geduld oefenen maar op de zaterdagavond van de GP van de VS zal Bruno Mars de racefans verblijden met een concert. De 27-voudige Grammywinnaar zakt af naar Austin met zijn 24K Magic World show. Op zondagavond is het dan de beurt aan Britney Spears, de ‘Princess of Pop’ zal het raceweekend afsluiten met al haar grootste hits.

De voorzitter en oprichter van het ‘Circuit of the Americas’, Bobby Epstein, is in de wolken met de concerten van beide supersterren.

“We kijken er naar uit om Bruno Mars en Britney Spears te verwelkomen op het podium tijdens de GP van de VS,” aldus Epstein op de officiële F1-website.

“Het hoogtepunt van de autosport, twee wereldsterren en alle festiviteiten die daar komen bij kijken, dat maakt de GP van de VS in de Formule 1 tot het grootste sport en amusement evenement van het jaar. We zijn trots dat we zo’n ongelofelijk weekend mogen organiseren voor zowel race- als muziekfans.”

Iedereen die aanwezig is in Austin op zaterdag en zondag zal toegang hebben tot de concerten.

Geschreven door Tom Schots
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023