Organisatie ‘Dutch GP’ reageert op statements van F1 en de FIA

De organisatoren van de GP van Nederland hebben gereageerd op het statement dat de F1 en de FIA gisteren verspreidden met betrekking tot het herschikken van de F1-kalender 2020.


Gisteren werden na de GP van Australië ook de races in Bahrein en Vietnam geannuleerd. Aangezien ook de GP van China reeds geannuleerd werd is zo de race in Nederland de eerstvolgende race die in het vizier komt te liggen.

Na de bekendmaking van het annuleren van de races in Australië, Bahrein en Vietnam verspreidden de FIA en de F1 twee aparte statements. De F1 sprak over het mogelijk hervatten van de Formule 1 eind mei, terwijl er in het statement van de FIA aanvankelijk sprake was van een opschorting van de races tot 1 mei.

Dat laatste werd vervolgens gecorrigeerd naar eveneens eind mei en zo ziet het er dus naar uit dat ook de GP van Nederland niet zal kunnen doorgaan. In een statement laat de organisatie van de ‘Dutch GP’ weten in contact te staan met de F1 en FIA en te communiceren van zodra er meer info is.

“Op basis van de berichtgeving van Formula One Management en FIA zijn wij met hen in gezamenlijk overleg over de mogelijke consequenties voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix,” aldus de organisatie.

“Deze zijn nog niet volledig bekend, maar bij mogelijk uitstel blijven alle tickets geldig. Zodra er meer nieuws bekend is, zullen wij dit met alle betrokken partijen delen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen