Otmar Szafnauer: “Terugkeer van Aston Martin in de F1 wordt een succes”

Na 61 jaar afwezigheid keert het iconische Britse sportwagenmerk Aston Martin terug in de Formule 1. Teambaas Otmar Szafnauer is er van overtuigd dat de terugkeer van Aston Martin een succes zal zijn.


Na de financiële injectie van Lawrence Stroll, vader van F1-piloot Lance Stroll, in zowel het Racing Point F1 team alsook het Britse wagenmerk Aston Martin raakte vorige jaar bekend dat het Racing Point F1 team in 2021 zou omgevormd worden naar het Aston Martin F1 team.

Op 1 januari werden de sociale media-kanalen van het Racing Point F1 team omgevormd naar die van het Aston Martin F1 team. Het roze van Racing Point werd ingeruild voor het British Racing Green en daarmee is een eerste belangrijke aanzet gegeven voor de terugkeer van Aston Martin op de F1-startgrid.

“We hebben bijna een jaar gehad om dit moment voor te bereiden en we kunnen niet wachten om de reacties te zien wanneer we onze nieuwe identiteit als Aston Martin Formule 1 team onthullen,” vertelt teambaas Otmar Szafnauer in een statement van het Aston Martin F1 team.

“Het is een enorm privilege voor iedereen in ons team om zo’n iconisch merk te mogen vertegenwoordigen. We willen van bij het begin Aston Martin laten schitteren.”

Volgens Szafnauer zorgt de naamswijziging er ook voor dat de personeelsleden van het F1 team extra gemotiveerd richting het nieuwe F1-seizoen werken.

“Dit is het begin van een nieuwe reis en ik voel de extra energie die dit in het team met zich meebrengt. Er heerst een enorm vastberadenheid om nog meer dan ooit te pushen en onze prestaties nog te verbeteren.”

“Samen met de meest creatieve mensen in deze sector, een echter racementaliteit en de spirit van de voorbije jaren hebben we alle redenen om opgewonden te zijn over de toekomst.”


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022