Overzicht: De meest gelezen nieuwsberichten van 2017

2017 zit erop en uiteraard komen er dan heel wat lijstjes naar boven. Ook wij van F1journaal komen graag met een top tien waarbij we jou een overzicht geven van de meest gelezen nieuwsberichten van 2017.

Het F1-seizoen 2017 stond vooral in het teken van …

1. Het probleem van Stoffel Vandoorne eindelijk ontrafeld? – 14 mei 2017
Vorig jaar was het meest gelezen artikel er eentje van Max Verstappen, dit jaar neemt onze landgenoot Stoffel Vandoorne die fakkel over. Vandoorne kende een moeilijk begin van zijn eerste volwaardig F1-seizoen. Het verschil met Alonso was tijdens de eerste races groot maar in mei leek eindelijk ontrafeld te worden waarom het verschil tussen Vandoorne en Alonso zo groot was.
Klik hier en lees het artikel

2. Verstappen: “Vettel betaalt de prijs voor het risico dat hij nam” – 17 september 2017
Tijdens de GP van Singapore was er een spectaculaire startcrash waarbij beide Ferrari’s en Max verstappen betrokken raakten. Max Verstappen was niet te spreken over Sebastian Vettel die volgens Verstappen de prijs betaalde voor de risico’s die hij nam, een verwijzing naar de kostbare punten die Vettel verloor in de titelstrijd.?
Klik hier en lees het artikel

3. “Fernando Alonso moet naar de psychiater” – 16 april 2017
Fernando Alonso skipte in 2017 de GP van Monaco om deel te nemen aan de Indy 500. In de aanloop naar zijn deelname kwam er zowel lof als felle kritiek. Red Bull-teambaas Christian Horner behoorde tot de tweede categorie. Volgens Horner moest Alonso naar de psychiater.
Klik hier en lees het artikel

4. “Stoffel Vandoorne werd blootgesteld naast Fernando Alonso” – 17 oktober 2017
Ook dit artikel gaat over de moeilijke periode die Stoffel Vandoorne beleefde tijdens de eerste races van het seizoen 2017. Volgens McLaren-teambaas Eric Boullier werd Vandoorne “blootgesteld” aan teamgenoot Fernando Alonso.
Klik hier en lees het artikel

5. Raikkonen: “Dit heeft niets meer met racen te maken” – 26 november 2017
Tijdens de laatste race van het seizoen moest Kimi Raikkonen brandstof besparen. De Fin uitte felle kritiek op de huidige manier van racen in de Formule 1.
Klik hier en lees het artikel

6. “De ‘haaienvin’ zou men moeten verbieden in de F1” – 5 maart 2017
Toen de F1-bolides voor het seizoen 2017 voorgesteld werden kregen we meteen ook bij de meeste bolides een ‘haaienvin’ te zien. In de aanloop naar de eerste race van het seizoen kwam er heel wat kritiek op de ‘haaienvin’ die volgens heel wat mensen verboden moest worden. De kritiek op de ‘haaienvin’, en vervolgens ook de ‘T-wings’, zou heel het seizoen geregeld weerklinken.
Klik hier en lees het artikel

7. Button wakkert speculaties over F1-toekomst Vandoorne aan: “Alleen ik heb een contract voor 2018” – 27 mei 2017
Jenson Button maakte tijdens het raceweekend in Monaco een eenmalig wederoptreden omdat Alonso deelnam aan de Indy 500. De Brit haalde zijn wederoptreden ook aan om aan te halen dat alleen hij bij McLaren een contract had voor 2018. Een volwaardige comeback kwam er echter niet want Alonso en Vandoorne werden ook voor 2018 bevestigd als rijders. Meer zelfs, Jenson Button is dit jaar niet langer de reserverijder bij McLaren. Dan toch geen contract voor Button …
Klik hier en lees het artikel

8. Red Bull liet Max verstappen niet drinken tijdens GP van Australië – 8 april 2017
Opmerkelijk verhaal van tijdens de eerste F1-race in 2017. Max Verstappen kreeg van Red Bull geen drinkfles aan boord van zijn F1-bolide, dit om gewicht te besparen en de wagen dus iets sneller te maken. Nog maar eens een bewijs dat men in de F1 vaak tot het uiterste gaat om tijdswinst te boeken.
Klik hier en lees het artikel

9. Opinie: Waarom de huidige situatie bij McLaren een zegen is voor Stoffel Vandoorne – 12 april 2017
Een opiniestuk over de moeilijke situatie waarin Stoffel Vandoorne bij het begin van het F1-seizoen 2017 verkeerde.
Klik hier en lees het artikel

10. Ecclestone: “Ze kochten een wagen en wilden er uiteraard ook zelf mee rijden” – 17 maart 2017
Eind 2016 nam Liberty Media de Formule 1 over en ondanks dat eerst gezegd werd dat Bernie Ecclestone F1-baas mocht blijven werd hij alsnog aan de kant geschoven. Ecclestone uitte aan het begin van het seizoen 2017 heel wat kritiek op Liberty Media.
Klik hier en lees het artikel

Tot zover de tien meest gelezen nieuwsberichten van 2017. Wij hopen u ook in 2018 dagelijks te mogen verwelkomen voor het meest recente F1-nieuws.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022