Overzicht: Wat waren de meest gelezen nieuwsberichten van 2020?

2020 zit erop en uiteraard komen er dan heel wat lijstjes naar boven. Ook wij van F1journaal komen graag met een top tien waarbij we jou een overzicht geven van de meest gelezen nieuwsberichten van 2020.


1. Robert Kubica huurt BMW M4 en zorgt voor torenhoge factuur na 36 rondjes op Nordschleife – 5 oktober 2020
Het meest gelezen artikel van 2020 ging opmerkelijk genoeg over een voormalig F1-piloot die een BMW M4 huurde en de verhuurder een serieuze factuur bezorgde.
Klik hier en lees het artikel

2. Stoffel Vandoorne krijgt in Abu Dhabi een bijzondere verrassing in het hotel – 8 december 2020
Ook Stoffel Vandoorne haalt de top drie van meest gelezen artikel. Vandoorne greep naast een invalbeurt bij het Mercedes F1 team maar werd het weekend nadien wel verrast door het personeel van het hotel waar hij in Abu Dhabi verbleef.
Klik hier en lees het artikel

3. De F1-fabriek van Caterham vijf jaar na het faillissement … – 5 januari 2020
Begin dit jaar blikten we vijf jaar na het faillissement van het Caterham F1 team terug. De verlaten fabriek van het F1-team bevindt zich vijf jaar na het faillissement in erbarmelijke staat.
Klik hier en lees het artikel

4. Kimi Raikkonen neemt Lewis Hamilton in de maling op de sociale media – 18 september 2020
Kimi Raikkonen is onder de F1-fans erg populair en toen de Fin niemand minder dan Lewis Hamilton op sociale media in de maling nam was daar erg veel aandacht voor.
Klik hier en lees het artikel

5. Foto’s: Weer een nieuwe vriendin voor Max Verstappen? – 21 september 2016
Het liefdesleven van Max Verstappen blijft de gemoederen bedaren. Dat blijkt uit het feit dat er in september plots veel aandacht was voor een artikel uit … 2016. Ondertussen weten we dat Verstappen officieel samen is met Kelly Piquet, de dochter van drievoudig wereldkampioen Nelson Piquet.
Klik hier en lees het artikel

6. Mercedes-topman: “Iedereen gaat me haten voor wat ik voorstel in de F1” – 20 september 2020
James Allison, technisch directeur bij het Mercedes F1 team, lanceerde in september een opmerkelijk voorstel voor de Formule 1.
Klik hier en lees het artikel

7. Eddie Jordan: “Lewis Hamilton gaat naar Ferrari” – 4 mei 2020
Nog voor het nieuwe F1-seizoen begonnen was gooide voormalig F1-teambaas Eddie Jordan de knuppel in het hoenderhok door te zeggen dat Lewis Hamilton naar Ferrari zou gaan. Ondertussen weten we dat Charles Leclerc en Carlos Sainz in 2021 het rijdersduo bij Ferrari vormen.
Klik hier en lees het artikel

8. VIDEO: 3D-animatie toont hoe Romain Grosjean zware F1-crash overleefde – 9 december 2020
Na de horrorcrash van Romain Grosjean was er erg veel aandacht voor een 3D-animatie waarin Grosjean zijn crash in detail werd geanalyseerd.
Klik hier en lees het artikel

9. Stoffel Vandoorne als vervanger voor Lando Norris? – 11 juli 2020
Aan het einde van het seizoen leek Stoffel Vandoorne eventueel Lewis Hamilton bij het Mercedes F1 team te gaan vervangen maar eerder tijdens het seizoen zag het er even ook naar uit dat Lando Norris vervangen zou moeten worden.
Klik hier en lees het artikel

10. VIDEO: Geweldige reactie Lewis Hamilton wanneer hij Fernando Alonso in F1-bolide met V10-motor hoort – 15 december 2020
Het geluid van de F1-bolides was vroeger veel beter en dan zien we ook aan de reactie van Lewis Hamilton die wordt geïnterviewd en plots Fernando Alonso in de Renault F1-bolide met V10-motor hoort.
Klik hier en lees het artikel

Tot zover de tien meest gelezen nieuwsberichten van 2020. Wij hopen u ook in 2021 dagelijks te mogen verwelkomen voor het meest recente F1-nieuws.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}