Pastor Maldonado in gesprek met verschillende F1-teams

Pastor Maldonado lijkt druk bezig met het voor elkaar krijgen van een comeback in de Formule 1.

De Venezolaan werd vlak voor de start van het F1-seizoen 2016 omwille van financiële redenen aan de kant geschoven bij Renault. Daar werd hij vervolgens vervangen door de Deen Kevin Magnussen.

In mei dook er al eens een gerucht op dat Maldonado met verschillende F1-teams aan het onderhandelen was en die geruchten worden nu door Maldonado zelf bevestigd. Tegenover GPUpdate liet de Venezolaan immers weten dat hij met verschillende F1-teams aan het onderhandelen is voor een racezitje in 2017. Maldonado zou daarbij niet tevreden zijn met het eerste de beste racezitje.

“We proberen om een heel goed stoeltje te bemachtigen. Pas als dat niet lukt, ga ik verder kijken,” aldus Maldonado.

Dat verder kijken zou dan vooral richting de IndyCar zijn. Afgelopen weekend was Maldonado aanwezig tijdens de IndyCar-race in Iowa. Ook de IndyCar lijkt een mogelijkheid voor Maldonado.

“We zullen zien. Het is nog vroeg om daar iets over te zeggen, maar het is duidelijk dat de IndyCar mijn aandacht getrokken heeft. Ik denk dat deze raceklasse iedere coureur wel aanspreekt. Het is totaal iets anders dan de Formule 1, maar met mijn ervaring zou het moeten lukken,” besluit Maldonado.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}