Sergio Perez: “Ik weet waar ik in 2019 zal rijden maar ik zeg het niet”

Na zijn kwalificatie als vierde voor de GP van België liet Sergio Perez uitschijnen dat hij zeker is van zijn racezitje voor volgend seizoen. Perez weigerde echter mee te delen voor welk team hij in 2019 zal racen, al doet alles uitschijnen dat hij volgend jaars amen met Lance Stroll voor Force India zal racen.


“Ik weet al wat ik volgend jaar ga doen maar ik kan er nog niets over zeggen,” aldus Sergio Perez.

“Ik denk dat het niet lang meer zal duren. We zijn niet gehaast denk ik,” voegde de Mexicaan eraan toe tegenover ‘Motorsport.com’.

Opmerkelijk daarbij is echter dat tv-camera’s eerder op de dag een conversatie tussen Sebastian Vettel en Esteban Ocon, de teamgenoot van Sergio Perez konden vastleggen.

Daarin was duidelijk te zien dat Vettel aan Ocon vroeg wat zijn plannen waren voor 2019. Ocon zei dat zijn zitje bij Force India voor volgend seizoen ingenomen was, door Stroll. Vettel was dan uiteraard benieuwd hoe het zat met het tweede racezitje bij Force India, waarop Esteban Ocon gevat antwoordde: “Voor dat ander racezitje wordt veel geld meegebracht.”

Daarmee doelde Ocon overduidelijk op het feit dat teamgenoot Sergio Perez de nodige sponsorgelden meebrengt en zich zo weet te verzekeren van een racezitje voor 2019, ook al is er voorlopig nog steeds niets officieel.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022