Perez mist de GP van Canada

Sauber heeft besloten dat Sergio Perez de rest van het weekend niet meer in actie te komen. Hij wordt vervangen door Pedro De La Rosa.
Sergio nam nog deel aan de eerste oefensessie, maar na afloop klaagde hij dat hij niet helemaal fit was. Daarop nam het team de beslissing om hem dit weekend niet meer achter het stuur te laten kruipen.

Peter Sauber zegt dat dit als een verrassing komt: “Sergio onderging meerdere medische controles na zijn crash in Monaco. Eerst in het ziekenhuis Monaco, toen in Zürich en uiteindelijk ook nog afgelopen donderdag voor de controle bij de FIA. Misschien zijn we wat over voorzichtig maar als het gaat over de gezondheid van onze piloten, nemen we geen risico’s.”

Perez is uiteraard ontgoocheld:”Natuurlijk wilde ik rijden en ik twijfelde er niet aan dat ik in orde was. Maar blijkbaar is dat niet het geval. Ik sprak met het team dat ik niet helemaal fit was en ik wil alleen rijden als ik 100% fit ben.”

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print